Referenser - IFTG – Indutrade Flow Technology Group Referenser – IFTG – Indutrade Flow Technology Group
+46 (0)31-71 03 990

REFERENSER

IFTG & koncernen har levererat kompletta paket av ventiler/pumpar/instrument till våra kunder i mer än 10 år. Här är några av de projekt/slutanvändare som vi har haft nöjet att bidra till med våra paket och varumärken:

-VERACHEM – BRASIL (AKZONOBEL)
ITATA – CHILE (KAVERNER / VALMET)
HAMILTON – USA (PHARMADULE)
OKI – INDONESIEN (VALMET)
MONDI – SYDAFRIKA (KVAERNER)
ARAMCO – SAUDIARABIEN (AKZONOBEL)

PAKTERMINAL – ESTLAND
HELLENIC PETROCHEM SA – GREKLAND
KAZAKHOIL AKTOBE – KAZAKSTAN
KEMIRA OY – FINLAND
YANTAL RAFFLES VARV – KINA
STX FINLAND CRUISE OY – FINLAND

NAVANTIA FERROL VARV – SPANIEN
IRAN SHIPBUILDING & OFFSHORE – IRAN
DUBAI DRYDOCK – UAE
SEADRILL WEST ALPHA – NORGE
ASC VARVSINDUSTRIN – AUSTRALIEN

Vänligen kontakta oss för en komplett internationell referenslista.

Valmet (fd. Metso/Kvaerner)

Sedan 1992 samarbetar vi med Valmet (fd. Metso/Kvaerner) som inköpspartner för reglering och on-off ventiler. IFTG levererar allt från små projekt till kompletta ventilpaket för fiberlinjer till Valmet. Vår uppgift i detta samarbete är att optimera valet av ventiler med tanke på kvalité, pris, leveranstid, inköp samt framtagning av dokumentation.

AkzoNobel

I AkzoNobels ambition att göra sina inköp och logistikprocesser mer effektiva, har de valt IFTG som sin partner inom produktgrupperna; ventiler, pumpar och instrument. Uppdraget för IFTG är att leverera och hantera processkomponenter, med hjälp av våra egna koncernföretag och andra kontrakterade externa leverantörer till skandinaviska enheter samt projekt runt om i världen.

Mobarakeh Steel

Mobarakeh Steel, en av de mest respekterade ståltillverkarna i mellanöstern har varit en värdefull kund för IFTG sedan 2010. Vi har haft nöjet att hjälpa dem med kompletta projektlösningar med tekniskt stöd och ventiler (manuell / ONOFF / regler / säkerhetsventiler i samtliga storlekar och material) samt instrumentpaket (analys / tryck / nivå / temperatur / flöde) för flera av sina nya fabriker samt underhåll av befintliga anläggningar.

Dela detta