Referenser - IFTG – Indutrade Flow Technology Group Referenser – IFTG – Indutrade Flow Technology Group
+46 (0)31-71 03 990

REFERENSER

IFTG & koncernen har levererat kompletta paket av ventiler/pumpar/instrument till våra kunder i mer än 10 år. Här är några av de projekt/slutanvändare som vi har haft nöjet att bidra till med våra paket och varumärken:

-VERACHEM – BRASIL (AKZONOBEL)
ITATA – CHILE (KAVERNER / VALMET)
HAMILTON – USA (PHARMADULE)
OKI – INDONESIEN (VALMET)
MONDI – SYDAFRIKA (KVAERNER)
ARAMCO – SAUDIARABIEN (AKZONOBEL)
NIGC IGAT IV – IRAN (BINA)
MOBARAKEH STÅL – IRAN
SPEC – IRAN
SOUTH KAVEH STEEL – IRAN
TOFIGH DARU – IRAN
KALA PKC – IRAN
SIBUR – RYSSLAND

ROSNEFT BUNKER – RYSSLAND
GAZPROMNEFT (MOSKVA, PERM, OMSK) – RYSSLAND
SHIRAZ PETRO CO – IRAN
RAZI PCC – IRAN
AMIR KABIR PCC – IRAN
IGTC – IRAN
PAKTERMINAL – ESTLAND
MOZYR OLJERAFFINADERI – VITRYSSLAND
HELLENIC PETROCHEM SA – GREKLAND
KAZAKHOIL AKTOBE – KAZAKSTAN
KEMIRA OY – FINLAND
LUKOIL – RYSSLAND

YANTAL RAFFLES VARV – KINA
STX FINLAND CRUISE OY – FINLAND
NAVANTIA FERROL VARV – SPANIEN
IRAN SHIPBUILDING & OFFSHORE – IRAN
DUBAI DRYDOCK – UAE
SEADRILL WEST ALPHA – NORGE
ASC VARVSINDUSTRIN – AUSTRALIEN
NEVSKIY VARV – RYSSLAND
SADRA – IRAN
GIPCO – IRAN
BALTISKIY – RYSSLAND

Vänligen kontakta oss för en komplett internationell referenslista.

Valmet (fd. Metso/Kvaerner)

Sedan 1992 samarbetar vi med Valmet (fd. Metso/Kvaerner) som inköpspartner för reglering och on-off ventiler. IFTG levererar allt från små projekt till kompletta ventilpaket för fiberlinjer till Valmet. Vår uppgift i detta samarbete är att optimera valet av ventiler med tanke på kvalité, pris, leveranstid, inköp samt framtagning av dokumentation.

AkzoNobel

I AkzoNobels ambition att göra sina inköp och logistikprocesser mer effektiva, har de valt IFTG som sin partner inom produktgrupperna; ventiler, pumpar och instrument. Uppdraget för IFTG är att leverera och hantera processkomponenter, med hjälp av våra egna koncernföretag och andra kontrakterade externa leverantörer till skandinaviska enheter samt projekt runt om i världen.

Lukoil

Lukoils strävan att hitta en partner för levererans av samtliga ventiler för sina nya plattformar, har lett till ett djupt samarbete med IFTG – Axelvalves ventiler. Allt ifrån vanliga marina ventiler, till de mest sofistikerade ventilerna, levereras av vår distributör och systerföretag, FlowTechnology LLC.

Gazprom

IFTG – Axelvalves har valts som projektpartner till Gazpromnefts petrokemiska raffinaderier i Moskva och Omsk. Omfattningen av leveranser är kul-, gate-, globe-, back- och vridspjällsventiler. Specifikationer omfattar både högtemperatur- och högtrycksventiler.

Mobarakeh Steel

Mobarakeh Steel, en av de mest respekterade ståltillverkarna i mellanöstern har varit en värdefull kund för IFTG sedan 2010. Vi har haft nöjet att hjälpa dem med kompletta projektlösningar med tekniskt stöd och ventiler (manuell / ONOFF / regler / säkerhetsventiler i samtliga storlekar och material) samt instrumentpaket (analys / tryck / nivå / temperatur / flöde) för flera av sina nya fabriker samt underhåll av befintliga anläggningar.

Dela detta
image_pdfimage_print