Projektlösningar - IFTG – Indutrade Flow Technology Group Projektlösningar – IFTG – Indutrade Flow Technology Group
+46 (0)31-71 03 990

PROJEKTLEVERANTÖR MED DET RÄTTA KUNNANDET

PROJEKTLÖSNINGAR


PROJEKTLÖSNINGAR

Vi har under mer än 10 år hjälpt våra kunder och partners med kompletta projektlösningar.

Vårt stora utbud av komponenter och specialiserad tekniskt kunnande, ger en oss en unik fördel att kunna vara den enda partnern för våra kunder i deras projekt.

Varje produktsegment och varumärke har utbildade och specialiserade ingenjörer som arbetar i nära samarbete med kunden för att alltid hitta den bästa möjliga lösningen för deras process.

Systerbolag och kontor över hela världen ger oss ett nätverk som bidrar till att säkerställa våra kunders behov inom engineering-, uppstart-, på-plats-assistans-, logistik-, eftermarknadsstöd, i princip alla steg för att göra vårt långsiktiga samarbete effektivt och professionellt.

Genom att ha IFTG som partner har våra kunder kunnat koncentrera sina ansträngningar på produktionseffektivitet och uppstarter av fabriksenheter på utsatt tid. Oavsett om det är en helt ny enhet, tillbyggnad av en befintlig enhet eller helt enkelt en renovering, har vi har kunnat visa på mervärden för varje projekt och kund. Några av de segment vi har jobbar inom är: olja & gas, petrokemi, stål och gruvdrift, kemi, papper och massa m.m.

Se även våra referenslistor för fler referenser och Tveka inte att kontakta oss för ditt nästa projekt.

Dela detta
image_pdfimage_print